תשובה חיובית לפפילומה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

04/01/2020 | 17:54 | מאת: שני

שלום. בת 30. התגלה אצלי לפני יומיים פפילומה זן 16 ועוד אחד hr, פאפ lsil. דיספלסיה צווארית. הופניתי לקולפוסקופיה. קודם כל אודה לחוות דעתך מה מצבי. כמו כן היה לי בן זוג בחודשים האחרונים וקיימנו יחסי מין ללא קונדום לאחר בדיקה למחלות מין ואיידס. מה תהליך הבדיקה שלו בעצם? האם יש כלל בדיקה וטיפול בגברים? מה ההשלכות מבחינתו עם נשים אחרות? אודה להנחיות לגביו שכן אני רוצה לספר לו. תודה רבה

שלחי את בן הזוג לבדיקה מיקרוסקופית. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם