בדיקת פאפ- שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

20/12/2019 | 11:14 | מאת: אנונימית

שלום רב, ביצעתי בדיקת פאפ שגרתית. מבחינת המרפאה הבדיקה יצאה תקינה (כך גם נאמר לי על ידי הרופאה). זו התשובה שקיבלתי בפתולוגיה: Negative for intrapithelial leison or malignancy. Mild inflammation. מה משמעות הדלקת? האם זה משהו שיכול להשפיע על הפוריות? יש משהו שצריך לעשות? תודה מראש

הדלקת חסרת משמעות וגם אין צורך לטפל, אלא אם את סובלת מאי נוחות/צריבה וכו. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם