וירוס פפילומה זן 51 בפעם השנייה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

16/12/2019 | 13:53 | מאת: סוזן

בת 46, לפני כשבע שנים עברתי קוניזציה בשל תאים טרום סרטניים דרגה 2 כשבמקביל hpv שלילי. לפני שנתיים וחצי שוב התגלה אצלי הוירוס. בשני בדיקות פאפ קודמות נצפו תאים תגובתיים אך הבדיקה יצא תקינה ובבדיקה האחרונה יצא אסקוס. השאלה שלי היא יכול להיות שהתאים האטיפיים הם תגובתיים? ושאלה נוספת במידה והוירוס עדיין קיים כיצד אפשר להפטר ממנו אחת ולתמיד? (אין לי כבר חיים והתסכול אין סופי) תגובה

- תגובתיים לוירוס - כדאי לשנות גישה: לחיות עם הוירוס שנים ארוכות וטובות. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

17/12/2019 | 10:55 | מאת: סוזן

תודה על המענה, נלקחה דגימה לhpv והתשובה יצאה שלילי ל 36 זנים נבדקים

מנהל פורום צוואר הרחם