Hpv חיובי והדבקות במין אוראלי

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

09/12/2019 | 01:46 | מאת: שני

היי, יצא לי בבדיקת פאפ שלילי ל16 ו18 וחיובי לזנים מסוכנים אחרים. כמו כן פאפ lsil. 1. האם בוודאות בן זוגי נדבק גם? ואיך אפשר לוודא את זה? 2.אם ביצעתי בו מין אוראלי האם יש חשש לסרטן הלוע וחלל הפה? 3.יש לי בדיקת קולוסקפיה בשבוע הבא - האם הוא בודקת גם איזורים נוספים מלבד צוואר הרחם? תודה.

1. כן 2. הדבקה בוירוס- כן 3. כן. תלוי בבודק ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם