מס שאלות בבקשה .......

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

13/11/2019 | 18:53 | מאת: ליר

שלום וערב טוב, א.האם אחרי מחזור חודשי יש סיכוי שישאר זרע בנרתיק או צוואר הרחם? ב. האם יש "כפלים" או מקומות נסתרים שבהם זרע יכול "להתחבא" ולהישאר מעבר ל48 שעות בצוואר הרחם או בנרתיק? ( סליחה על השאלה המוזרה) ב. האם דלקות חוזרות בצוואר הרחם יכולות למנוע מפגש בין הזרע לביצית? תודה

א,ב. זרע נותר במע. המין הנקבית 72 שעות ג. דלקות שפוגעות בחצוצרות, עלולות להפריע למפגש זרעון/ביצית. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם