מיקום של תפר צווארי

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

05/11/2019 | 14:32 | מאת: אלונה

היי אני בשבוע 15 עם תפר צווארי עקב מצב של אי ספיקת צוואר הרחם עשיתי סקירת מערכות והרופא אמר שאורך הצוואר 32 ממ אבל התפר קרוב לפה החיצוני של הצוואר ובדרך כלל עושים את התפר עמוק יותר מה זה אומר זה ממש מלחיץ האם זה אומר שהתפר נמצא במקום לא נכון והוא לא יחזיק?

התפר מחזיק. המיקום קצת פחות אופטימלי. יש לעקוב ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

07/11/2019 | 15:46 | מאת: אלונה

היי תודה על התשובה אבל מה זה אומר על המשך ההריון האם המיקום של התפר לא נכון ? מה ניתן לעשות במקרה כזה ? ומה יקרה בהמשך כשהצוואר יתקצר? אני ממש מודאגת מהעניין הזה

מנהל פורום צוואר הרחם