צוואר הרחם מדמם במגע

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

19/09/2019 | 23:12 | מאת: שירלי

שלום, מזה תקופה שאני מדממת אחרי יחסי מין בוצע פאפ, אולטראסאונד,קולפוסקופיה פעמיים והכל תקין למעט אקטורפיון. בוצעה צריבה בלייזר לפני 4 חודשים. מאז, עדיין היו דימומים קלים שמלווים בקרישי דם. הייתי הערב אצל הרופא שעשה צריבה נוספת עקב צוואר רחם פריך ומדמם במגע. הייתי שמחה לדעת למה זה קורה והאם יש סיבה לדאגה. אני בת 26 ומאד דואגת. תודה!

עפ"י תאורך, אקטרופיון יכול להיות סיבה לכך, אך יש כמובן לבצע ברור נרחב לסיבות לכך. אשמח לעזור ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם