איך בודקים ממה הדימום אם אני בתולה?

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

09/06/2007 | 17:09 | מאת: אוריאל

שלום רב, שאלה-אני בת 22- אני מדממת בין המחזורים,דם אדום כמו של פצע אני לוקחת גלולות מינס כבר 5 שנים אני בתולה ועשו לי אולטרסאונד בבטן-שיצא תקין ממה עוד זה יכול לנבוע ואיך בכל זאת אפשר לראות ממה הדימום.??

10/06/2007 | 16:12 | מאת:

אם האולטרהסאונד תקין, יש לחפש סיבות הורמונליות לדימום ולבדוק את צוואר הרחם והלדן. אנא פני לבדיקה לרופא שלך.

10/06/2007 | 16:13 | מאת:

אם האולטרהסאונד תקין, יש לחפש סיבות הורמונליות לדימום ולבדוק את צוואר הרחם והלדן. אנא פני לבדיקה לרופא שלך.