השלכות של קוניזציה - שאלה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

26/08/2019 | 13:00 | מאת: לירון

ד״ר גרובר שלום, ראשית, תודה על המענה המהיר. בהמשך לשאלה הקודמת, האם תוכלי להסביר לי מדוע יכול להיות מצב שקוניזציה תשפיע על קליטה להיריון? אני לפני קוניזציה ואין לי עדיין ילדים ואני מאוד חוששת שזה יפגע לי באפשרות להיכנס להיריון. האם מנסיונך כבר ראית מקרים שבהם נשים שעברו זאת נכנסו להיריון תקין ?

רק במקרה של הצרות, שהוא נדיר לכשעצמו, זה עלול לקרות. לרב, אין כל בעייה להרות. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם