לא זוכרת שהוצאתי את הטמפון

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

23/08/2019 | 19:31 | מאת: לייי

שלום עדה, אתמול הגעתי הביתה אחרי יום עמוס מאוד ידעתי שאני צריכה להוציא את הטמפון שהכנסתי בבוקר 8:30 (מציינת שאני מאוד פרפקסיוניסטית) קצת סחבתי עד שעות הערב לפני המקלחת. השעה 18:30 ולא מצאתי את החוט! התחלתי להלחץ מאוד מאוד מאוד רצתי למיון. עשו לי בדיקה עם מלקחיים אולטראסונד פנימי אולטראסונד חיצוני ! ואצבעות..במיון הרופאה הנחמדה אמרה שאין לי שום דבר באחריות.האם אפשר להיות רגועה?? כי אני לא! אני זוכרת בוודאות שלא הוצאתי אותו. מה לעשות??

אם נבדקת ולא מצאו כלום, כנראה שאין כלום. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם