הפרשות לאחר קוניזציה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

22/08/2019 | 17:09 | מאת: מיקי

הרופא שביצע את הקוניזציה הזהיר שיתכן דימום במשך חודש. עברו כבר שבועיים ולא היה דימום ההפרשות היו דומים יותר למים.לאחר שבועיים ההפרשות נהיו יותר סמיכות עם צבע צהבהב. 1. האם זה בסדר? 2. תורים הקרובים לרופאים נשים רק בעוד חודש. עד כמה זה דחוף לבדוק את העניין הזה או שזה תקין לגמרי ולא צריך להלחץ? בתודה מראש

1. סביר 2. תנסי למצוא תור זמין יותר ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם