קונזיה קטנה או גדולה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

17/08/2019 | 11:23 | מאת: מאי16

קיבלתי תשובת פאפ לא תקינה שיש לי תאים ברמה גבוה h ובנוסף זן 16 נמצא חיובי. הייתי אצל רופא פרטי שעשה קולסקופיה וביופסיה ואמר שצריך לעבור קוניזציה . ולפי תשובות הביופסיה ידע עם הקונציזיה תהיי קטנה או עמוקה... חוששת ולא יודעת מה השלכות של אחרי קונצידיה? אשמח לדעת עם עושעם קונזיה עמוקה מה הטיפול אחכ?

לאחר קוניזציה את נדרשת למעקב של פאפ וקולפוסקופיה לתקופה ממושכת. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם