תשובת קונזיציה בעקבות cin2 עם זן 16

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

15/08/2019 | 19:02 | מאת: חוששת

שלום רב. בת 43. לפני כשנתיים יצא בבדיקת פאפ cin1.עם זן16. הייתי רק במעקב. השנה עשיתי שוב בדיקת פאפ וביופסיה ויצא cin2 ונשאית זן 16. עברתי קונזיציה בהרדמה מלאה ונלקחו 5 ביופסיות.היום קיבלתי תשובות שוחחתי עם הרופאה. נאמר לי שסהכ יצא בסדר פרט למקום אחד ששם השוליים לא נקיים. ואמרה לי לשוחח עם המנתחת /רופאה ביום ראשון. השאלה שלי מה עושים מפה? מה הטיפול הנדרש לשוליים לא נקיים ונשאית זן 16? תודה. קצת חוששת היות והוירוס לא יוצא לי מהגוף ושהשוליים לא נקיים....

לא ניתן לתת הסבר בלי לראות את תשובת הפתולוגיה במלואה. אשמח לעזור. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם