תוצאות בדיקת פאפ והפניה קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

10/06/2019 | 21:48 | מאת: NOT_FOUND

היי אני בת 34 עם מחזור סדיר עברתי בדיקת פאפ שתוצאותיה היו כך :"נמצא זן אחד (או יותר) מתוך 36 הזנים הנבדקים בבדיקה Low risk - זנים 42 " מה אומת התוצאה האם יש סיבה לבהלה ? נשלחתי גם לעשות קולפוסקופיה/וגינוסקופיה במידה ונלקחת דגימה במעמד הבדיקה האם אפשר לחזור מיד לשיגרה (שחייה ים וכדומה) בנוסף באותו ביקור גילו לי קנדידה האם יש קשר בין הדברים? קיבלתי טיפול מנע של נרות אגיסטן. איך אדע אם באמת הקנדידה נעלמה. אשמח לתשובה מהירה תודה רבה

- יש להמתין לתשובת הביופסיה - אין קשר בין קנדידה לענין hpv - לפי הסימפטומים/משטח לדני ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם