צוואר רחם שלדעתי שינה מיקום

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

27/05/2019 | 22:20 | מאת: עדי

שלום, אשמח לדעת האם ניתן להרגיש את צוואר הרחם בהכנסת האצבע במצב תקין של רצפת אגן,או,שהמצב תקין גם אם מצליחים לגעת בצוואר . אישית, אני מרגישה את הצוואר, לאחר הפלה בשאיבה,הצוואר נמצא ממש ליד נקודת הג'י. משהו שלא היה לפני כן. (זה אכן הצוואר, קשה כמו אף)

כן ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

13/06/2019 | 07:00 | מאת: עדי

לא הבנתי מה כן. זה תקין? זה משהו שלא היה לפני ההפלה.. הצוואר מורגש בהכנסת אצבע . האם זו צניחה? ואם לא , אז איך הוא שינה מיקום? בבקשה תעני לי על השאלות(:

מנהל פורום צוואר הרחם