רירית רחם דקה והריון

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

29/04/2019 | 13:05 | מאת: שי

היי, ביצעתי היום אולטרסאונד כבדיקה שיגרתית אצל רופא נשים אמר שהכל תקין ושהרירית דקה. פעם ראשונה שאני שומעת דבר כזה אני ביום ה13 למחזור בדרכ אני מבייצת ביום ה18 . אני מנסה להרות 5 חודשיים. האם זאת הבעיה לקליטה להריון? יתכן והיא תגדל שהיא תתקרב לביוץ? מה לעשות מכאן אני בדאגות .

29/04/2019 | 13:06 | מאת: בהמשך לשאלתי פרט נוסף

אמר בערך 4.5 ממ

בהחלט תגדל. נותרו עוד 5 ימים לביוץ וזה מספיק זמן כדי לגרום לה להתעבות. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

כמפורט בתשובתי למטה ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם