וירוס פפילומה ומעכב פאפ קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

28/04/2019 | 08:52 | מאת: חן

היי, נמצלא אצלי וירוס 3 זנים ואחד מהם 16 בכל אופן ביצעתי ב07/11/2018 קולונוסקופיה והיה תקין.מומלץ מעכב כל חצי שנה פאפ+קולפוסקופיה היום יש לי תור לרופאת נשים אבל בטח עד שיגיעו התוצאות של הפאפ ועד שאקבע לקולוסקופיה ה07/05/2019 יעבור ואז זה עלול להגיע למעכב של 7 חודשיים ולא חצי שנה, עד כמה זה קריטי ה7 חודשים? ועד כמה יש סיכוי שתוך חצי שנה קרה והשתנה משהו בצוואר הרחם?אני בלחץ

- לא קריטי - לא ניתן להתנבא ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם