הפרשות ודימומים לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

16/04/2019 | 22:22 | מאת: אנונימית

היי ד״ר, כבר כמה שנים שיש לי הפרשות מרובות צהבהבות מהנרתיק (בכמות מאוד מאוד גדולה עד כדי כך שאני נאלצת להחליף מגן תחתון כמה פעמים ביום) ובשנה האחרונה התחיל דימום לאחר קיום יחסי מין. עשיתי בדיקת קולפוסקופיה בבדיקה נמצא אקטרופיון בולט ומודלק. רופא הנשים נתן לי דאלאצין ל3 ימים ופלאג׳יל ל7 ימים. אני מתוסכלת כי במשך השנים לקחתי כבר המון פעמים את הטיפול הזה וזה לא עזר. מה עוד אפשר לעשות כדי להפסיק את ההפרשות והדימום? תודה רבה

ניתן לצרוב את האקטרופיון באמצעות לייזר/חשמל. יש לכך 80% הצלחה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם