דימומים לא סדירים, בת 47

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

07/04/2019 | 08:55 | מאת: מיה

שלום רב, אני בת 47 נ+3, עם התקן מירנה כבר 6 שנים. פאפ אחרון לפני 3 שנים. בחודשיים האחרונים (פחות או יותר) יש לי הפרשות דמיות ומחזור קל בצורה מאד לא סדירה. בגלל ששני הורי נפטרו בגיל צעיר ממחלת הסרטן (אבא- ריאות על רקע עישון ככל הנראה, אמא- ממקור לא ידוע. ככל הנראה כולנגיוקרצינומה) נתקפתי בימים האחרונים חרדה שאולי הדימומים הם סימן למשהו לא תקין אצלי. אני אמורה לטוס בעוד מספר ימים לחו"ל ואני עם דפיקות לב מואצות מנושא הדימום. אשמח לדעת מה הדחיפות של ביקור אצל הרופא שלי בעניין זה או שאני יכולה לטוס רגועה וכשאחזור אגש לרופא שלי. :-) בביקורת האחרונה אצל רופא הנשים שלי לפני שנתיים הוא אמר שפאפ עושים כל שלוש שנים, ולא הסכים לעשות לי את הבדיקה. אני אמורה לעשות אותה החודש. אודה לדעתך המקצועית בנושא. בברכה, מיה

כמובן שעלייך לפנות לבדיקה ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם