כאב פנימי נרתיק שלום לך , לפני זמן גילו אצלי ציסטה לא צלולה בצד שמאל...

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

10/02/2019 | 18:52 | מאת: טוב לי

שלום לך , לפני זמן גילו אצלי ציסטה לא צלולה בצד שמאל לא יודעת בדיוק איפה היא יושבת אבל כבר מזה זמן רב יותר משנה נבדקתי ולא נמצא ממצא מיוחד המסביר את הכאב . כאב חד בערך 5 ס מ מפתח הנרתיק בנוסף הייה לי שינוי בתאי אפיתל שבביופסיה יצא תקין האם השינוי בתאי אפתיל יכול להיות כואב . הייתי שמחה לדעת איזה בדיקות עליי לבצע כדי לאתר את מקור הכאב האם הוא חיצוני או פנימי

- שינוי בתאי אפיתל אינו כרוך בכאב. - מומלצת בדיקה לזיהוי ואבחון כאבך. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם