האם יש לי דלקת בצוור הרחם?

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

23/12/2018 | 01:35 | מאת: שרון

שלום, אני בת 35 ועוקבת אחרי נוזלי צוואר הרחם לצורך כניסה להריון. עד לפני חודשיים כל הנוזלים היו כמו שצריך,בזמן הביוץ נמתחים וכו'. בחודשיים האחרונים לפתע נעלמו כל הנוזלים למרות שממשיכה לזהות את הביוץ בערכה ובהרגשה, והמחזורים ממשיכים להיות סדירים, רק שכל הנוזלים נעלמו לגמרי והכל תמיד יבש.. מה יכולה להיות הסיבה? והאם זה בטוח מפריע לכניסה להריון? יש לציין שלא שיניתי כלום בזמן האחרון. מה יכולה להיות הסיבה?? יכול להיות דלקת בצוור הרחם בלי שארגיש שום תסמינים? תודה רבה

דלקת בדכ קשורה בריבוי הפרשות ולא במיעוט. בצעי משטח לדני לקבלת תשובה אמינה יותר. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם