שכיחות סרטן צוואר הרחם בישראל

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

02/11/2018 | 15:43 | מאת: אופק

שלום מה אחוז התמותה מסרטן צוואר הרחם ? ובאיזה גיל ? האם רוב התמותה נובעת מחוסר בדיקות שיגרתיות ? מניסיונך ? האם תמיד ב cin1,2,3 יש טיפולים ? וזה עוזר ? תודה

- הכל עניין של איבחון וטפול בזמן. כשמאבחנים מוקדם ומטפלים, ניתן לחיות חיים ארוכים. השכיחות היא בגילים 45-55 . - מעקב שגרתי מונע מחלה זו כי הוא מזהה את הנגע בשלב מוקדם יותר. - כן. טפול מקומי באמצעות חשמל/לייזר/ הקפאה ביעילות שווה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם