תסמיני סרטן צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

15/10/2017 | 22:02 | מאת: יעל

שלום, בת 31, רווקה ובתולה. יש לי מספר יבלות מזה שנים שלא בדקתי אותן. כואב לי באיזור האיבר מין למעלה, מין כאב עמום כזה תקופה. מחזור סדיר, חודש בחודשו.לפני כחצי שנה פעם אחת קיבלתי שוב תוך שבועיים מחזור. האם יש חשש לסרטן בצוואר הרחם?

הסכון לסרטן צוואר הינו נמוך ביותר. סוג זה של סרטן נגרם ע"י וירוס המועבר במגע. ממליצה לך להיבדק, לאור מה שתארת ולמרות הסכון הנמוך. אשמח לעזור ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038,9 פקס: 036704158

מנהל פורום צוואר הרחם