אורגזמה בהריון ואקטרופיון מדמם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

31/07/2017 | 11:44 | מאת: אביטל

שלום, בהריון שבוע 24 , ידוע על אקטרופיון בצוואר הרחם שהתגלה במהלך ההריון הנוכחי, ולכן אני נמנעת לחלוטין מיחסי המין מלאים. הבעיה שכל פעם שאני מגיעה לאורגזמה או ע״י אוננות או ע״י בן הזוג מתגלה מיד לאחר מכן דימום. בכל פעם אני פונה מחדש למיון ונאמר שהדימום הוא מהאקטרופיון. האם אורגזמה בלבד יחד עם הפצע יכולה להביא לדימום? האם זה מסוכן למהלך ההריון?

אין קשר בין הדברים. מגע ישיר גורם לדימום וזה יכול לקרות גם באוננות. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038,9 פקס: 036704158

מנהל פורום צוואר הרחם