איך מתמודדים אם בחילות בהריון

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

18/06/2017 | 17:58 | מאת: לירון

שלום אני בשבוע 7 להריון ולפני שבוע החלו לי בחילות בלתי נסבלות וסחרחורות אני מרגישה ממש לא טוב לא יכולה לתפקד יש לי 4 ילדים בבית ואני לא מצליחה לתפקד שאלתי היא האם יש משהו שיכול לעכל יל הבחילות והסחרחורות למה זה כבר מוציא אותי מדעתי ומתי זה אמור לעבור אני כבר לא יכולה ככה אני כל היום בוכה נורא קשה לי

דיקלקטין עוזר מאוד ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038,9 פקס: 036704158

מנהל פורום צוואר הרחם