בדיקת ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/04/2007 | 18:21 | מאת: רויטל

שאלתי היא אם המחזור האחרון החל ב-15/4 והסתיים היום מתי עליי להתחיל בדיקת הביוץ ע"י המקלונים (סטריפ) והאם מהימנותם גבוהה? איני רוצה להמתין עוד לאחר הפלה טיבעית ונסיון של כחצי שנה להרות (השעון מתקתק ואני קרובה לגיל 40 ואנחנו מאוד רוצים ילד משותף).. תודה מראש

20/04/2007 | 21:29 | מאת: ד"ר אריה שחר

רויטל שלום לפי התיאור שלך אין לי מספיק מידע בכדי להעריך את מועד הביוץ שלך. בד"כ מועד הביוץ הוא 14 יום לפני הוסת הבאה, כך שאם הוסת סדירה ניתן להעריך את מועד הביוץ. לדוגמא: במחזור של 28 יום - מועד הביוץ הינו סביב היום ה 14. לגבי ערכות הביוץ - מהימנותם כן גבוהה. בערכה 7 מקלונים ומומלץ להתחיל לבדוק מ 5 יום טרם מועד הביוץ המתוכנן. מאחל לך הריון מהיר ומוצלח בהקדם.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה