הריון לא תקין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/10/2009 | 21:12 | מאת: אורית

שלום רב, לפני כשבועיים "נפל" לי הריון. הייתי באמצע שבוע 6, ופיניתי לרופא עקב דימומים, שם נראה שק הריון ללא חלבון. המתנו עד לאמצע שבוע 7 ואז ראינו שההריון נפל. האם תופעה זו נדירה ? מה הסבירות שהדבר יקרה לי שוב ? והאם יש צורך להמתין תקופה מסוימת לניסיון נוסף לכניסנה להריון. אשמח מאוד באם תסייעו לי, אורית.

שכיחות התופעה באוכלוסיה 15 אחוז, השכיחות לחזרה נמוכה יותר, מומלץ להמתין מחזור וסתי אחד ולנסות שוב

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה