cpc

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/10/2009 | 09:59 | מאת: lin

שלום רב, אבקש את עזרתכם: השבוע ביצענו סקירת מערכות מורחבת\מאוחרת כל הבדיקות יצאו מצויין שקיפות עורפית,חלבון עוברי וכו' הסיכון המשוכלל יצא 1:20,000 בעת הסקירה התגלו 2 ציסטות במוח העובר הרופא אמר שכממצא בודד אין לזה משמעות אבל בגלל שיש לי FMF הוא ממליץ על בדיקת מי שפיר אני ממש לא רוצה לעבור את הדיקור (האם יש לי ממה לחשוש) לאור שסה"כ הבדיקות היו מצויינות. אני ממש אשמח לתגובות.

אני מציע לפנות ליעוץ גנטי לשמוע הסבר מפורט על הממצאים והמלצה מיקצועית

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה