סקירות וסיכוי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/10/2009 | 12:17 | מאת: מיה

שלום רב בת 28 וחצי הריון ראשון עובר יחיד, נקבה.. רציתי לדעת מניסיונכם, בדיקות סקר תקינות(חלבון עוברי 1:1274) ולא ביצעתי מי שפיר, האם בעוברים חס וחלילה פגועים כרומוזומלית שלא נדע לא עלינו, נצפים עוד דברים נוספים על פיהם ניתן לרמוז על כך בסקירות? אני שואלת זאת כיוון שאני מאוד חרדה לא עשיתי מי שפיר אך כל בדשיקות הסקר תיקנות ושתי הסקירות המוקדמת והמאוחרת היו תקינות לגמרי, ואני מאוד חרדה..ככ רוצה לדעת שהכל בסדר ויודעת שלא יכולה לדעת לולא ביצעתי מי שפיר.אולם מניסיונכם עוברים שנולדו פגומים חס וחלילה , אילו עוברים שנצפו בהם ממצאים כלשהם בסקירות לפני?(במצב בו הבדיקות הסטטיסטיות אכן תקינות)? תודה רבה

ברוב המקרים עוברים לא תקינים ניצפים סימנים שונים בסקירות שמרמזים על כך, לא כל כך ברור ממה נובעת דאגתך שהרי את מתארת שעד כה הכל בסדר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה