שיליה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/10/2009 | 07:49 | מאת: עינת

לד"ר שלום רב. תודה שענית לי בנוגע להפרדות קטנה בקצה התחתון של השיליה. יש לי בבקשה עוד שאלות. ענית לי שכנראה זה התנתקות קרומי השילייה מדופן הרחם. האם בשבוע 11 ו- 5 ימים יש מקרים שזה מסתדר לבד? מה זה אומר מנוחה לשכב כל היום? והאם זה ישפיע על תשובת סקר טרימסטר ראשון??? עשיתי יום אחרי השקיפות את הבדיקת דם הנלווית. תודה רבה

ברוב המקרים זה מסתדר,אין צורך במנוחה מוחלטת אך אסור להתאמץ ובעיקר לא לאמץ את שרירי הבטן, אין קשר לסקירת מערכות

02/02/2011 | 16:51 | מאת: טלי

האם התנתקות שלייה בשבוע שמיני גם מסתדרת לבד?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה