ערכי פרוגסטרון ובטא לא ברורים ומלחיצים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/10/2009 | 14:25 | מאת: לילי

שלום אני לאחר הזרעה ובדיקות דם בדיקה ראשונה בטא 400 פרוגסטרון 550 התקשרו מהמעבדה ואמרו שהפרוגסטרון חריג בדיקה שניה לאחר יומיים בטא 880 פרוגסטרון 435 האם זה עדיין חריג ? הבטא הכפילה וזה טוב אני מניחה אבל רמת הפרוגסטרון תקינה ? אם לא – מה הסיבה ? מה הסיכון ? אני לאחר שנתיים של טיפולים-הפרייה והזרעה כולל היריון מחוץ לרחם אחד לארח הזרעה ואני מפחדת מזה גם הפעם ויש לי כאבים קלים הרופא שלי בחו"ל..... זקוקה לעזרה

מאחר ורמת הבתא מכפילה עצמה נראה שההריון מתפתח , פרוגסטרון מעיד רק על הריון תקין ברחם ולא צריך לעלות כמו הבתא

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה