שילייה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/10/2009 | 06:03 | מאת: עינת

שלום. חזרתי עכשיו מבדיקת אולטרה סאונד שבוע 11 ו3 ימים. הרופא כתב ייתכן היפרדות קטנה בקצה התחתון של השלייה. שילייה מרגנלית נמוכה. מה זה אומר? ממה זה נגרם? האם עליי להיות בהריון בסיכון עכשיו? זה יכול להסתדר לבד? בבקשה אם תוכל לתת לי תשובה מורחבת אין לי אם מי להתייעץ ואני בהיטריה .תודה מראש

מדובר כנראה על התנתקות קרומי השליה מדופן הרחם, עלולו להתפתח דימום קל, הסיבה לא ידועה אך מנוחה ושתיה בסבירות גבוהה מתקנים את המצב וההריון ממשיך רגיל עם עובר בריא

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה