סוף ההריון...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/09/2009 | 21:33 | מאת: קרן

שלום, אני לקראת סוף ההריון ויש לי מס' שאלות: 1) כמה זמן לוקח עד שמקבלים תשובה למשטח GBS? הרופא לקת את המשטח היום (יום ה' בערב) אבל רק ביום א' המשטח ישלח למעבדה. האם זה בסדר שהמשטח ימתין 3 ימים עד שישלח ביום א' למעבדה? 2) לפני 9 ח' עשיתי בדיקת דם לצהבת B והתוצאה הינה: יחידות תוצאה שם בדיקה - mIU/ml 675.57 positive HEPATITIS Bs Ab - negative HEPATITIS Bs Ag האם יש צורך לחזור על הבדיקה כעת? או שהתוצאה אם אעשה אותה היום תישאר בעינה? 3) האם כאשר יש סוכרת הריון ניתן לחזור לאכול כרגיל מיד עם הלידה או שיש להמתין מס' ימים או שבועות עד שחוזרים לתפריט רגיל ? והאם כדאי לעשות העמסת סוכר 75 גר' 6 שבועות לאחר לידה גם אם אניק? תודה רבה וערב טוב

GBS חוזר כעבור 2-3 ימים מהבדיקה, פחות טוב שהמשטח שוכב כ - 2-3 ימים ללא הזרעה, אין צורך בבדיקת צהבת חוזת, ניתן לאכול כרגיל אחרי הלידה ,ומומלץ לעשות העמסה של 75 כ - 3 חודשים אחרי הלידה לראות שאכן הסכרת נעלמה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה