לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/08/2009 | 11:18 | מאת: קרן

שלום, אני לקראת לידה ויש לי מס' שאלות: 1) רציתי לדעת מה המשמעות של תפירת חתך חיץ בשיטת ה"לקשור לתפור לגזור" מול שיטת התפר המתמשך. מה עדיף מבחינתי? 2) האם יש חשיבות אם פרוקטולוג מבצע את התפר או כירורג? (מה עדיף עבורי?) 3) שמעתי שכדאי לחתוך את חבל הטבור רק כשניפסקות הפעימות. למה זה חשוב?? אודה מאוד על הסברך בברכה ובתודה, קרן

23/08/2009 | 14:16 | מאת: ד"ר אריה שחר

אופן התפירה - לפי נסיון המבצע וההתרשמות מה שטוב לריפוי תקין, התפירה מבוצעת ע"י גניקולוג חבל הטבור נחתך אחרי שהעובר נולד ללא קשר לפעימות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה