מוניטור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/08/2009 | 12:26 | מאת: גלית

הי, אני בשבוע 35, בהעמסת סוכר יצא ערך אחד פתלוגי ואני עם דיאטה דלת סוכר (כמו של נשים שהן סכרתיות בהריון) הרופא המליץ שאעשה מוניטור אחת לשבוע החל משבוע 36 . מה הסיבה לכך? האם זה קשור לכך שמתייחסים אליי כמו אל סכרתית בהריון בגלל הערך הפתלוגי האחד שיצא לי בהעמסה? ואם אני מרגישה תנועות עובר כלל הזמן, עדיין יש במוניטור צורך ממשי????? תודה רבה מראש על תשובתך

23/08/2009 | 08:11 | מאת: ד"ר אריה שחר

אם הרופא שלך החליט להחמיר ולהתיחס אליך כמו אישה סכרתית - מקובל לבצע ניטורים שבועיים משבוע 36

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה