צוואר קצר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/08/2009 | 13:49 | מאת: אפרת

אני בשבוע 30 ב 18.08.09 הלכתי לרופא עקב כאבי בטן עשו לי אולטרסנאוד לבדיקת צואר הרחם והתוצאה היתה 24 מ"מ הרופא שלח אותי לבית חולים למעקב ושם התוצאה היתה בין 28 מ"מ ל 31 מ"מ רציתי לדעת אם זה תקין? ומה הסיכוי ללדה מוקדמת? בבדיקות דם התוצאה של המוגלובין היתה 7.8 כמה זה יכול להשפיע ללידה מוקדמת ואם כדאי לעבור לטיפול דרך הוריד או להמשיך לשתות כדורי ברזל? תודה אפרת

20/08/2009 | 16:24 | מאת: ד"ר אריה שחר

צוואר רחם מעל 25 מ"מ - לא מעלה סיכון ללידה מוקדמת את אנמית - מה הסיבה - דורש בירור וטיפול מתאים בהקדם, לא תמיד נובע רק מחסר ברזל - תבצעי בירור

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה