תוצאות תרבית שתן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/08/2009 | 18:23 | מאת: yaara

ד"ר שלום רב, רציתי בבקשה לדעת מה אומרות תוצאות בדיקת השתן שביצעתי בשבוע ה-33 להריוני הראשון. אציין שזהו הריון ראשון וכולו היה תקין. בתודה יעל URINE-CULTURE STREPTOCOCCUS GROUP B 1000 בכמותת SG 1.02 SG LEUCOCYTES UR. 25.00 LEUK./UL NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 6.50 PROTEINE UR 20.00 MG/DL GLUCOSE URINE Normal MG/DL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN Normal MG/DL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES NEGATIVE

20/08/2009 | 16:07 | מאת: ד"ר אריה שחר

יש לך GBS בשתן - תפני לרופא מטפל כנראה שאתצ צריכה טיפול וכן יש צורך לציין ברשומות שלך כי את צריכה טיפול אנטיביוטי בלידה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה