שקיפות עורפית+בדיקת דם לסקר שליש ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/08/2009 | 19:41 | מאת: ורדית

שלום, אני בשבוע ה-10 ובעוד כשבוע וחצי יש לי בדיקת שקיפות עורפית. רציתי לשאול לגבי בדיקת הדם המשלימה לתוצאות השקיפות העורפית: א. האם אני צריכה לבצע אותה לפני או אחרי בדיקת השקיפות? ב. קבעתי את בדיקת השקיפות העורפית בפ"ת ואני גרה בת"א. רציתי לשאול אם חשוב/כדאי לעשות באותו המקום או שאוכל לעשות קרוב יותר למקום מגוריי? תודה רבה על התשובות, ורדית.

17/08/2009 | 07:56 | מאת: ד"ר אריה שחר

את בדיקות הדם ניתן לבצע גם לפני השקיפות עורפית ורק אח"כ להוסיף להן את תוצאת השקיפות. מיקום ביצוע הבדיקה - לפי הנוחות - אין קשר לקירבה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה