7 שבועות אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/07/2009 | 23:48 | מאת: רונה

שלום אני 7 שבועות אחרי לידה, הריון תקין. בלידה הגעתי לפתיחה מלאה ולחצתי כשעתיים אבל התינוק נתקע חזק בתעלה ואחרי וואקום כושל הוציאו אותו בקיסרי. הייתי אצל הרופא נשים שלי בבדיקה אחרי 6 שבועות - הכל יצא תקין לחלוטין. הבעיה היא שעדיין יש הפרשה קרישית - ללא דימום. מדובר בגושים די גדולים, לעיתים עם ריח חריף ולא טוב (סליחה על התיאור). היה דימום 3-4 שבועות אבל מאז נותרו רק הקרישים הגדולים הללו, לעיתים עם הפרשה שקופה צמיגית. אין לי כאבים כלל, אני מניקה מלא וכלל לא היו לי כאבים של התכווצות הרחם מזה. אשמח לדעת אם יש סיבה לדאוג או שכל הנ"ל תקין אחרי לידה קיסרית. תודה רבה

02/08/2009 | 12:31 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לרונה שלום. התופעות שאת מתארת אינן תקינות.לא צריך להיות דימום או פליטת גושים גדולים עם ריח 7 שב רצוף לאחר לידה.אנא חזרי לבדיקה נוספת.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה