הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/07/2009 | 21:17 | מאת: שוש

שלום בת 40 שבוע 25 מרגישה תנועות לפעמים בצורה מאוד אינטנסיבית ובעוצמה ותדירות גבוהה ולפעמים בקושי מרגישה תנועות ממש מעטות ולעיתים יותר רחוקות. כמו כן מידי פעם מרגישה צירים. האם תדירות ועוצמה של תנועות (פעם מרגישה ופעם פחות) מעידה על בעייה מסוימת אצל העובר? האם יש צורך ללכת להבדק בהקדם? אנא תשובה מהירה....

שינוי בעומצת צירים לא מהווה בעיה - כל עוד את מרגישה את התנועות, את צריכה להבדק אם את חשה צירים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה