שאריות ברחם אחרי הפלה טבעית ללא גרידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/07/2009 | 15:38 | מאת: שיר

לפני שנה וארבעה חודשים היתה לי הפלה בשבוע 6. עברתי בדיקת אולטראסאונד כשבועיים אח"כ לראות שהרחם נקי משאריות. כעבור שנה שוב נכנסתי להריון שנפל תוך כמה ימים מאז שנודע לי עליו. האם יש חשש שנשארו שאריות מההריון הראשון ולכן נפל ההריון הנוסף וגם לא נכנסתי עדיין להריון תקין? אם כן, איך בודקים זאת?

אין קשר להריון ראשון שהרי היו הרבה וסתות שניקו את הרחם, בכל מקרה אחת הבדיקות להפלות חוזרות היא היסטרוסקופיה - הסתכלות עם צינורית לרחם לראות שהרירית תקינה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה