הפרשות לבנות והפרשות חומות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/07/2009 | 21:01 | מאת: גולי

אני בשבוע ה9 לפי האולטרסונד לפני שלוש ימים . כבר מהתחלת ההריון היה לי הפרשות לבנות כאילו בזמן ביוץ. ומאתמול התחילו לי להופיע יחד עם ההפרשות הלבנות הפרשות חומות מועטות . הכל בסדר אצל העובר לפי האולטרסונד יש דופק והוא גדל כפי שצריך . יש לציין שאני לוקחת זריקת קלקסן מהתחלת ההריון עקב בדיקת קרישיות דם .בדיקה זו נעשתה לאחר שתי הפלות בשנה אחת . האם ההפרשות הלבנות והחומות שהופיעו אתמול הם נורמליות בהתחלת ההריון ??? והאם יכול להיות שהם גם תופעות מהזריקות ??

כל עוד העובר גדל ומתפתח אין משמעות להפרשות - כדאי להבדק גם הסתכלותית לתוך הנרתיק אולי זו דלקת נרתיקית

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה