סקירת מערכות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/07/2009 | 23:08 | מאת: ענת

שלום בת 40. ב-10.7.09 הייתי בשבוע 23+1 ועשיתי סקירת מערכות שנייה. להלן התוצאות: B.P.D מתאים לשבוע 21+5 FEMUR מתאים לשבוע 22+3 היקף ראש מתאים לשבוע 21+5 היקף בטן מתאים לשבוע 22+2 הערכת משקל 486 גרם בתחום אחוזונים P25..P50 אינדקס אמניוטי 13.7 צוואר רחם סגור אורכו 5.4 ס"מ האם מדידות אלו תקינות בהתחשב בכך שהיקף הראש, ה-BPD, ירך, היקף הבטן וכן הערכת המשקל לא תואמות כ"כ את שבוע ההריון? האם יש סיבה לדאגה? כמו כן מדי פעם התכווצות בבטן והתקשותה (כנראה ציר) האם יש צורך לרוץ לבדיקת ULS? אודה לתשובה מהירה.....

הבדיקה תקינה לחלוטין ואפילו ההתכוצויות לא מדאיגות כי צוואר הרחם ארוך וסגור

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה