קוטב עוברי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/07/2009 | 21:29 | מאת: איילין

ב- 9.7 בבדיקת אולטרסאונד בשבוע השביעי(מיום תחילת הוסת האחרונה), נצפה שק הריון ובתוכו שק חלמון ועדיין ללא קוטב עוברי gcd - 10mm 5+5u. מתי כדאי לעשות את הבדיקה החוזרת האם ביום חמישי הקרוב 16.7 או לחכות ליום ראשון שאז לפי בדיקת האולטרסנד יהיה השבוע ה-7?. אם במקרה, שלא יהיה דופק עוברי, עד איזה שבוע מתי מבצעים גרידה? ותוך כמה זמן לדעתכם מבחינת זמינות בית חולים ניתן לבצע את ניתוח הגרידה?

מומלצת בדיקת US בשבוע 7, ניתן לבצע גרידא ללא כל קושי עד שבוע 13, בדרך כלל זמינות בבתי חולים - כשבוע

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה