הערכת משקל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/07/2009 | 15:22 | מאת: שירי

שלום, אתמול הייתי אצל רופא נשים והוא עשה לי הערכת משקל, בתחילה אמר שהראש ממש ממש למטה למה הכוונה? כי היה כבר ידוע שהוא במצג ראש. דבר שני אני שבוע 33 וארבעה ימים מה אמור להיות הערכת משקל של התינוק כי הוא אמר שהתינוק גדול ושוקל 2618 האם אני אמורה לדאוג. אשמח לתשובתכם.

למטה אומר נמוך באגן - אין לזה משמעות עשירון חמישים בשבוע 34 הוא 2300 גרם ושלך הערכתו כ 300 גרם יותר אם תקחי 15 אחוזי טעות בהערכה הרי תביני שאין לזה משמעות שלילית

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה