זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/07/2009 | 22:56 | מאת: שוש

היי אני בת 29 והריון שני בעקבות מיני שפעת שהיתה לי נשלחתי לעשות בדיקה לcmv שיצאה חיובית באריך וסת אחרונה שלי 1 04 09 וגיליתי שאני הרה ב 09 4 27 והבדיקה שיצאה חיובית לigg cmv בוצעה בתאריך 09 05 14 וחליתי בתווך שבין ההיתעברות עד לאחרי שגיליתי שאני הרה משהו כמו שלושה שבועות כאבי גרון ונזלת וחולשה ללא חום ! ובתאריך 09 05 28 עשיתי בדיקה לigg יצא חיובי וigmיצא שלילי משהו כמו חודשיים אחרי המיני " שפעת " שחליתי בה שאלתי היא מה דעתךהאם זוהי הדבקה ישנה שחליתי כבר בעברי הרחוק כי קיבלתי igmשלילי או שמא זוהי המחלה שהיתה בתחילת ההריון ???האם igmשלילי מכסה חודשיים אחורה ? אני מחכה בכול מקרה לתשובות נוספות של האבידיטי שבוע לצערי באיחור רק ליפני כשבועיים מהי התשובה שאני אקבל שתיהיה טובה ??? במיספרים ??והאם שלושה חודשים אחרי ה"שפעת " שהיתה לי האבידיטי יכול לומר לי האם זוהי הדבקה חדשה או ישנה ??? אודה לכם על כל תשובה אני ממש מבולבלת וקשה לי כי אני כבר מסיימת שבוע 13 ולא רוצה חלילה להפיל

הנושא סבוך מידי בכדי לתת תשובה חכמה על כל האפשרויות הקימות מציע שתגיעי ליעוץ מסודר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה