פרוגסטרון בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/06/2009 | 14:24 | מאת: שרון

שלום אני בשבוע 6 ונצפה דופק אתמול. מאתמול בערב כאבי מחזור חזקים בבטן בגב וברגליים. אני מודדת כל בוקר חום השחר כבר מתוך הרגל והיום בבוקר החום ירד משמעותית, אני ממש מרגישה שאני עומדת לקבל מחזור ושאולי זה הסוף..האם מתן פרוגסטרון יכול להציל אתה ההריון הזה? או שאם הוא תקין זה לא משנה אם אקח או לא? תודה

אם ההריון לא מושרה על ידי IVF אין יעילות לפרוגסטרון לא ברור לי למה את מודדת חום אם יש כאבים יש ללכת להבדק

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה