מיואשת מההפרשות המרובות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/06/2009 | 18:28 | מאת: טלי

שלום, אני בשבוע 22 וישנם ימים בהם אני מרגישה כל הזמן רטובה ומטפטפת שם למטה.. הלכתי כבר מספר פעמים לרופא ולמיון (כולל היום) להיבדק , היות וחשדתי במי שפיר. לבדיקתם,בכל הפעמים- הכל תקין,סגור, וללא עדות לדליפת מי שפיר. אפילו לא נמצאה דלקת או משהו דומה. מה זה יכול להיות? האם הפרשות מימיות מרובות ללא ריח בשבוע כזה זה נורמלי?? ניתן עוד לעשות משהו? זה נורא מציק,מלחיץ, ולא נוח. תודה

28/06/2009 | 09:12 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לטלי שלום. אם ממשיכה הרטיבות ונשללה אפשרות של ירידת מים,יש לחזור על בדיקות משטח נרתיק לתרבית ובמקביל לבצע בדיקות שתן לתרבית וכללית. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה