דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/06/2009 | 11:59 | מאת: שרון

שלום אני בשבוע 38 וסובלת בשבוע האחרון מתחושת לחץ על השלפוחית לאורך היום, שמופיעה מידי פעם, לעיתים גם לאחר הטלת שתן. לא קיימת צריבה. כשאני משנה תנוחה הלחץ עשוי להעלם. שאלתי היא האם סביר ומדובר רק בלחץ של הרחם על השלפוחית, או שיש סיכוי לדלקת בשתן? בבדיקת חלבון שנערכה היום בטיפת חלב הכל היה תקין. תודה וכל טוב

25/06/2009 | 12:27 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לשרון שלום. עלפי ספורך,שהלחץ נעלם בשינויי תנוחה,יתכן ומדובר אכן רק בלחץ חיצוני על השלפוחית.אבל מה פשוט יותר מלבצע בדיקת שתן כולל תרבית ולדעת המצב בדיוק ללא ניחושים או השערות?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה