כניסה להריון ותזונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/06/2009 | 09:16 | מאת: דנה

שלום ד"ר! תכננתי להכנס החודש להריון. אחרי קבלת המחזור הבת שלי הדביקה אותי בוירוס(בטן) ולא אכלתי כמעט. אחרי שבוע וחצי שוב חטפתי וירוס דומה ולא אכלתי 4 ימים..הורדתי מאד במשקל. הוירוס השני יצא לי בדיוק בתקופה שצריך להיות הביוץ. האם אי אפשר להכנס בתנאים כאלה להריון,ואין לי סיכוי? קראתי על בנות שאוכלות סלק באובססיביות בכדי לעבות את הרירית ואילו אני לא אכלתי כלום, כי הייתי חולה...

21/06/2009 | 09:24 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לדנה שלום. קודם כל,מאד לא מומלץ להיכנס להריון בעת זיהום ויראלי שמקורו לא ברור.עקב פגיעות בעוברים עי וירוסים מסוימים.ממליץ להתיעץ עם רופאך לגבי ודיקות לוירוסים.טרם כניסתך להריון.

21/06/2009 | 11:07 | מאת: דנה

כן, אבל עם הבת שלי אני חוטפת כל הזמן וירוסים בזמן האחרון. חודש שעבר גם חטפתי וירוס וגם חודש לפני. אני לא מצליחה להמנע מזה, היא בגן, וכמה שאני נזהרת, אני נדבקת. תודה על התגובה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה